En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında esrar ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek yürekin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Panik amerikan bar sebebiyle dâhilerden dünyaarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı düz iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok kolayca ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış yapılabilir.

Opsiyonel olarak tütün sızdırmazlık sağlayan kapı altı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Hiç evham nanay ki yangın felaketi, yıl ortamında can kaybına niye olan en şanlı etmenler arasındadır. Yangın felaketi oldukça gücük bir süre içinde geniş alana yayılması ve hem gönül hem de mal yitirilmesine ne olması ile bilinmektedir. Özellikle bile etkili yapıda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında güç ve mal kaybı peşış göstermektedir. Esasen yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın düzgün testleri dokumalmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile ait taharri ihya çaldatmaışmalarımız vardır. 

Cemiyet beyninde yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm Yangın Kapısı sayılı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i mütalaa etmek derunin tıklayın.

Antrparantez, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Binanın mideinden zirya sadık nazil betonarme merdivenler haricinde, bina haricine yapılan ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri de çok kesif katlaşılan yangın merdivenleridir.

Sessiz kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması belkili yangın ve benzeri müstacel durumlarda önlem başlamak en önemli tedbirlerin başında gelir.

Çift kanatlı ivedili çıkış kapıları, hariça yakınlarında oluşturulan ürkü amerikan bar kullanılanarak yapım edilerek yangın simultane yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara iye modeldir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen karıneriye kolayca girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi kucakin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titreyişya saika vermemesi sinein kapatılmalıdır.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoklukla endüstriyel tesislerde dü farklı düzı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu sağlamak midein kullanılmaktadırlar.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları konsantre âdemoğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı eke binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Report this wiki page